KOMŠIĆEV SAVJETNIK

Procurio snimak na kojem se vidi kako Čeda Jovanović udara komšiju zbog parking mjesta

Navodno Jovanović se sukobio sa komšijom oko parking mjesta

A. S. / Blic

Čedomir Jovanović

Foto: Arhiv


Vladimir S. (53) prijavio je policiji da ga je u garaži u Bulevaru Zorana Đinđića, zbog nesuglasica oko parking mjesta napao Čedomir Jovanović.

Komšija je zamjerio Jovanoviću kako je parkirao automobil. Jovanović je tada odgurnuo komšiju koji je pao na pod i on je prijavio policiji napad.

Portal 24sedam objavio je ekskluzivni snimak koji pokazuje kako se Jovanović, koji je savjetnik predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Željka Komšića, fizički obračunava sa svojim komšijom.

Supruga čovjeka koji je završio na podu navodno zbog parking mesta, je na kamerama vidjela da se nešto događa u garaži i odmah je došla da pomogne svom mužu.

Jovanoviću će biti uručen poziv da se izjasni na okolnosti događaja, pišu srbijanski mediji. A o svemu će biti obavješteno i nadležno Tužilaštvo, koje će se izjasniti da li ima elemenata krivičnog djela ili prekršaja.

Blic je pozvao lidera LDP Čedomira Jovanovića, koji je rekao da ne zna o čemu se radi.

- Znam da je ljeto, da lijepo zvuči, ali ja zaista ne znam o čemu se radi, idem upravo u policiju da se raspitam - poručio je Jovanović.

Komšićev savjetnik je 2. juna napravio incident kada je razbio staklo na lokalu brze hrane u Novom Beogradu.Osumnjičen je i da da je prošle godine reketom pretukao trenera i vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju "Fizio centar".

NA VRH

Podijeli članak na