BURNO U SUSJEDNOJ SRBIJI

Objavljena nova fotografija ministra Vulina s još jednim kriminalcem

Snimak nastao tokom posjete Aleksandra Vulina narko-plantaži Jovanjica

Ministra policije Srbije Aleksandar Vulin. Arhiv

E. H. / Nedjeljnik

26.8.2021

Album fotografija ministra policije Srbije Aleksandra Vulina sa osobama iz kriminogene sredine, iz dana u dan je sve veći, a poslednji otkriveni „zagrljaj“ sa osobom koja je trenutno predmet postupanja Specijalnog suda, objavljena je u posljednjem broju „Nedeljnika“.


Fotografije sa hapšenim Vladimirom Kovačevićem Kovačem

Pored fotografije sa hapšenim Vladimirom Kovačevićem Kovačem, vođom navijačke grupe FK Rad, koja se pojavila u medijima prošlog vikenda, „Nedeljnik“ u posljednjem broju objavio je dosad neviđenu fotografiju, nastalu tokom ministrove posjete narko-plantaži Jovanjica. Vulin koji je u tom trenutku bio ministar za rad, učestvovao je u promociji imanja na kom se navodno uzgajala organska hrana, a na kojoj je, pored rotkvica, paradajza i zelene salate, pronađen rekordni zasad marihuane.

Pored dosad viđenih fotografija s Jovanjice, na kojima okopava zemlju i povrće, „Nedeljnik“ je pronašao na društvenoj mreži Facebook i jednu na kojoj pozira sa saradnikom vlasnika Predraga Koluvije Stevanom Holićem, a koji se trenutno nalazi na optuženičkoj klupi Specijalnog suda kao pripadnik grupe koja je proizvodila marihuanu.

Podsjetimo, fotografija Vulina sa vođom navijača Rada objavljena je prošlog vikenda. Ministar je pokušao da se opravda u javnosti tvrdnjama da je fotografija nastala na koncertu Riblje čorbe na Birfestu, kao i d a nije znao s kim se fotografiše. Tvrdio je da njemu građani prilaze stalno, kao i da on svom osiguranju ne dozvoljava da rastjeruju građane koji žele da mu priđu.



Vulin pozira sa saradnikom Predraga Koluvije Stevanom Holićem. Nedjeljnik

Odgovor Aleksandra Vulina

- Fotografija mene i meni nepoznatog čovjeka nastala je na koncertu Riblje Čorbe u ponedeljak. Sada ću provjeriti ko je u pitanju i objavit ću sve što saznam. Đilasovi mediji su mogli da objave još desetak fotografija različitih ljudi koji su mi prilazili i fotografisali se. Bilo je tu i naših sunarodnika iz Hrvatske, Republike Srpske, Beograđana i Beograđanki. Koncert je bio odličan, a ja ne dozvoljavam obezbjeđenju da sklanja ljude od mene. Svako može da mi priđe, porazgovara, pa i da se fotografiše. Za razliku od Đilasa, na mojim partijskim skupovima u prvom redu kraj mene ne sjede osuđeni narko-dileri, nisam Marinika da razmjenjujem poruke sa osuđenim narko-dilerima od kojih tražim da iseljavaju novinare iz Pančeva, nisam kao Đilas u najbližim odnosima sa narko-dilerima osuđenim za posjedovanje više kilograma kokaina, nisu moji prvaci stranke vezivali svog kuma i tukli ga, jer nije podijelio pare od mita - rekao je Vulin i dodao da inače ima fotografije sa Vukom Jeremićem, Đinđićem, Đilasom i za te fotografije, kaže, može da bude kritikovan.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.