OŠTRE REAKCIJE

Vuksanović-Stanković: Vojislav Šešelj je ogavni šovinista i velikosrpski fašista

Ovim mizoginim uvredama, priključio se i voditelj Milomir Marić, koji je dodao da su se "rađala italijanska djeca"

Draginja Vuksanović-Stanković uputila oštre reakcije prema Vojislavu Šešelju. AVAZ

A. O.

4.1.2022

Poslanica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović-Stanković na twitteru je napisala "Vojislav Šešelj, ogavni šovinista i velikosrpski fašista, presuđen od Haga, hoće da ponizi Crnu Goru i Cetinjanke", nakon čega su uslijedile brojne reakcije i komentari. 

- Etnički Hrvat, naturalizovani Srbin iz Bosne, presuđeni ratni zločinac, još hoće da dijeli istorijske i političke lekcije. Ogavni šovinista i velikosrpski fašista presuđen od strane Haga hoće da ponizi Crnogorke i Cetinjanke - navela je ona. 

Ratni zločinac Vojislav Šešelj ponovo je šokirao javnost i iznio niz uvreda na račun Cetinjana i Cetinjanki, kao i svih pripadnika crnogorske nacije.

Jučer je gostujući na jednoj televiziji u jutarnjem programu Cetinjane nazvao saradnicima okupatora, a kazao je i da su oni italijanska djeca.

- Veliki broj Cetinjana napravila je italijanska okupaciona sila za vrijeme Drugog svjetskog rata. Bilo je Cetinjanki koje su se poprilično k****le sa italijanskim vojnicima, a i djecu odgajale poslije, nisam čuo da je neka ubijala - rekao je Šešelj.

Ovim mizoginim uvredama, priključio se i voditelj Milomir Marić, koji je dodao da su se "rađala italijanska djeca".

Šešelj je naglasio da su to "pola italijanska pola srpska djeca".


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.