ČLAN PREDSJEDNIŠTVA SNS-A

Mirović: Uvjeren sam da će Aleksandar Vučić prihvatiti da bude kandidat za predsjednika Srbije

Ta borba neće biti laka, veliki broj opozicionih kandidata je na tom političkom Frontu, dodao je Mirović

Igor Mirović. screenshot

E. Ć. / Srna

11.1.2022

Srpska napredna stranka (SNS) pozvala je građane Srbije da izađu na referendum u nedjelju, 16. januara i da glasaju za ustavne promjene.



U budućnosti stvoriti uslove za efikasnije i organizovanije pravosuđe

Član Predsjedništva SNS Igor Mirović rekao je večeras, poslije sjednice, da je odlučeno da počnu pripreme za izbore koji će biti održani 3. aprila i da politički program SNS-a bude okosnica političkog programa Srbije i u narednom periodu.

- Donijeli smo danas važnu odluku da pozovemo građane da u što većem broju izađu na referendum u nedjelju 16. januara i da utiču da se u budućnosti stvore uslovi za što efikasnije i bolje organizovano nezavisno pravosuđe u odnosu na ono sa kojim živimo i s kojim smo se suočavali prethodnih decenija - rekao je Mirović na konferenciji za novinare.

Uvjeren sam da će on prihvatiti da bude kandidat

On je naveo da je o toj temi bila živa rasprava i da su velikom većinom donijeli tu odluku. Mirović je rekao i da je uvjeren da će predsjednik stranke Aleksandar Vučić prihvatiti da bude kandidat SNS-a na predsjedničkim izborima, te da je želja i Predsjedništva i birača SNS-a da se ponovo kandiduje.

- Uvjeren sam da će on prihvatiti da bude kandidat za predsjednika i da će u toj borbi, siguran sam, i pobijediti. Ta borba neće biti laka, veliki broj opozicionih kandidata je na tom političkom frontu - napomenuo je Mirović.

U sjedištu SNS-a na Novom Beogradu održana je sjednica Predsjedništva stranke, kojom je predsjedavao Aleksandar Vučić.

Sjednici su prisustvovali i Ana Brnabić, Siniša Mali, Tomislav Momirović, Nikola Selaković, Marija Obradović, Maja Gojković, Jadranka Joksimović, Zlatibor Lončar, Aleksandar Šapić, Darija Kisić Tepavčević, Igor Mirović i drugi. 

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.