LIDER SDP-A SRBIJA

Nove informacije o stanju Rasima Ljajića: Prima lijekove protiv bolova, ljekari ga nadgledaju

Ljajić je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju kada je poginuo predsjednik Izvršnog odbora SDP-a Srbija Branko Gogić

Zoran Perišić i Rasim Ljajić. Agencije

E. Ć. / Telegraf.rs

12.4.2022

Direktor Kliničkog centra Niš Zoran Perišić rekao je da je stanje Rasima Ljajića, predsjednika SDP-a Srbija, sasvim dobro. Perišić je za Tanjug rekao da Ljajić prima lijekove protiv bolova, te da ljekari prate njegovo stanje.

Podsjećamo, Ljajić je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju kada je poginuo predsjednik Izvršnog odbora SDP-a Srbija Branko Gogić. 

Tužilaštvo je saopćilo da trenutno uzrok saobraćajne nesreće nije poznat. Navodi se da je uz uviđaj lica mjesta dat nalog za izuzimanje putničkog vozila koje je učestvovalo u nesreći radi eventualnog vještačenja. Izdat je i nalog za obdukciju tijela vozača u Zavod za sudsku medicine u Nišu.

Naknadno je dat i nalog da se obavi razgovor sa Ljajićem kada to njegovo zdravstveno stanje dozvoli u cilju prikupljanja svih relevantnih činjenica na osnovu kojih će se doći do saznanja o uzroku nastanka saobraćajne nesreće, navodi Telegraf.






Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.