NIJE BILO TEŽIH POVREDA

Nevjerovatna nesreća: Utrkivali se po izlasku iz kafane i na kraju zabili u kuću, umalo je srušili

U kući koja se nalazi do ulice u to vrijeme nije bilo nikoga, porodica mi se nalazila u drugoj kući u dvorištu pa, na svu sreću, nije bilo povrijeđenih, kazao je Korać

E. Ć. / Nova.rs

27.6.2022

Nesreća u Kraljevu. Nova.rs

U Kraljevu je sinoć došlo do nesvakidašnje nesreće kada su se dvojica kumova, kako nezvanično saznaje Nova.rs, utrkivala po izlasku iz kafane i na kraju udarila u kuću i zamalo je srušili.

- Sve se dogodilo oko jedan sat poslije ponoći. Bio sam u to vrijeme na poslu i supruga me je pozvala da hitno dođem, a kada sam vidio šta se desilo, nisam mogao da vjerujem. 

U kući koja se nalazi do ulice u to vrijeme nije bilo nikoga, porodica mi se nalazila u drugoj kući u dvorištu pa, na svu sreću, nije bilo povrijeđenih. Drago mi je i što su ovi nesavjesni vozači prošli samo sa lakšim tjelesnim povredama - izjavio je Milan Korać, kojem je otac vlasnik objekta, prenosi Nova.rs.

Prema njegovim riječima, jedan od vozača tom prilikom direktno je udario u stub koji je držao sprat kuće, dok se drugi zakucao u obližnju banderu koja je potom pala na kuću. Također, udarili su i u dva automobila koja su tu bila parkirana, prenosi Nova.rs.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.