O NJOJ BRUJI SRBIJA

Ko je Milica Đurđić, partnerica Ane Brnabić

Premijerka Srbije je objavila fotografiju iz Londona gdje će prisustvovati sahrani britanske kraljice Elizabete, a na kojoj se ona zajedno sa Milicom upisuje u knjigu žalosti

Milica Đurđić na Europrajdu. NOVA.RS

S. S./ Danas.rs

19.9.2022

Partnerica premijerke Srbije Ane Brnabić Milica Đurđić ovog vikenda je ponovo dospjela u žižu javnosti pojavivši se prvo u subotu na šetnji u okviru Europrajda u Beogradu, a potom je jučer sa predsjednicom vlade Srbije otputovala u London na sahranu britanske kraljice Elizabete II, piše Danas.

Kako je na sastanku sa EU zvaničnicima rekla Brnabić, ona se zalagala da na ovogodišnjem EuroPrajdu "svi budu sigurni", a da će je u šetnji predstavljati njena partnerica Milica, koja se zaista i pojavila u crvenom mantilu i privukla pažnju svih medija i prisutnih.

Dan kasnije, premijerka Srbije je objavila fotografiju iz Londona gdje će prisustvovati sahrani britanske kraljice Elizabete, a na kojoj se ona zajedno sa Milicom upisuje u knjigu žalosti.

Milica Đurđić se u žiži javnosti, najprije, našla kada se saznalo da je u dugogodišnjoj vezi, ni manje ni više, nego sa premijerkom Srbije Anom Brnabić.

Uslijedili su tekstovi o Miličinom izgledu, njenom modnom stilu, brojne fotografije sa kulturnih događaja koje su zajedno posjećivale, od otvaranja Muzeja savremene umjetnosti, pa do koncerta Beogradske filharmonije.

2019. se pojavile zajedno na Paradi ponosa

Godine 2019. zajedno su se pojavile u šetnji na Paradi ponosa u Beogradu.

Posebnu pažnju je izazvala kada se saznalo da je trudna. Kada se porodila i rodila sina Igora, mediji nisu prestajali da pišu o tome.

Interesantno je da javno dostupnih podataka o Milici Đurđić gotovo i nema. Ono što se zna iz medija, partnerka Ane Brnabić bila je zaposlena u Kliničkom centru Srbije, u Centru za radiologiju i magnetnu rezonancu, a navodno je studije medicine položila sa svim desetkama, i to u roku.

Posao je dobila na regularnom konkursu 2015. godine, tvrde mediji, sa visokim prosjekom i na osnovu znanja.

Nedavno se saznalo od Džihana Abazovića, brata bivšeg crnogorskog premijera Dritana Abazovića, da radi u njegovoj privatnoj Opštoj bolnici Biocell Hospital na Novom Beogradu kao šefica radiologije.

- Moja partnerica je individua za sebe, njen profesionalni život je njen profesionalni život, tako da nema potrebe da ja zloupotrebljavam govornicu Vlade Srbije da pričam o tome - kazala je Brnabić u Vladi Srbije nedavno povodom Miličinog posla s Abazovićem.

Vantjelesna oplodnja

Poznato je i da se podvrgla vantjelesnoj oplodnji, kao i da je porod prošao u najboljem redu.

Sa premijerkom Srbije Milica Đurđić se upoznala prije 12 godina u jednom klubu u centru Beograda. Razmijenile su kontakte i počele da se viđaju. Ubrzo su otpočele vezu, a nešto kasnije i zajednički život. Premijerka Srbije za svoju partnerku kaže da joj je najveća podrška u životu.

- Milica ima svoju karijeru i posao koji je izuzetno odgovoran i težak... Ona je, nažalost, postala javna ličnost, iako to nikada nije želela. Razgovaramo o mom poslu i teškim odlukama, jer je posao takav da se neumitno posljedice i kritika mog života tiču i nje. Imamo veliko uzajamno poštovanje prema karijerama i razumijevanje svih žrtava koje sa tim idu. Što se tiče njenih pojavljivanja u javnosti, to je više njena podrška meni nego želja da se pojavljuje i ja joj se zahvaljujem na tome - izjavila je svojevremeno Brnabić.

Prošle godine pojavila se na naslovnoj strani prestižnog časopisa L’Officiel Arabia kada se i prvi i jedini put oglasila u medijima. Ona je u Dubaiju dala intervju u kom je govorila na koji način promoviše srpsku kulturu i umjetnost.

- Volim modu, ali nisam njen rob. Ne pratim trendove. Oblačim ono što volim i ono u čemu se dobro osjećam - rekla je Milica u tom intervjuu i dodala da najviše uživa na dva mjesta u Beogradu – na hipodromu kod mosta na Adi i u Beogradskoj filharmoniji.

- Što se tiče Beogradske filharmonije, moj sin je obožava, voli muziku i često idemo tamo zajedno - ispričala je Milica Đurđić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.