BILI KAO BRAĆA

Oglasio se drug mladića koji je pretukao sestru jutjuberke: On je gnjida

Onda jednog dana saznaš da je lik sve što mrziš kod osoba, naveo je

Una potvrdila da joj je sestra pretučena. TWITTER / INSTAGRAM

A. O.

29.9.2022

Popularna jutjuberka iz Srbije Una Kablar, objavila je na Instagramu da su njena sestra i beba od dva mjeseca doživjeli fizičko nasilje od strane sestrinog muža Damjana Hadžića, koji je također navodno prijetio da će joj oduzeti starateljstvo nad djetetom ako se razvede od njega.

Povodom toga obratio se drug uhapšenog Damjana H. (23), koji je pretukao svoju suprugu Saru H. (19) u porodičnom stanu u Rakovici, u Srbiji.

On je sa uhapšenim Damjanom bio kao brat, da bi ga vijest da mu je drug uhapšen zbog porodičnog nasilja, trgla i natjerala da stane u stranu, kako kaže "mlade devojke koja nije zaslužila ništa od toga, a svakako nije zaslužilo ni dijete od dva mjeseca".


- Smiješ se, zaje***aš sa osobom, pričate i pokazujete jedno drugom da ste braća. Onda jednog dana saznaš da je lik sve što mrziš kod osoba i protiv čega se boriš da zaštitiš svoje sestre drugarice i svaku drugu djevojku ovog svijeta - naveo je. 

U sljedećem trenutku, ovaj mladić je dodao i sljedeći komenatar:

- Onog momenta kad "brat" udari žensku osobu tog momenta ta osoba nije mi ni brat ni drugar ni poznanik nego niko i ništa i obična gnjida od osobe pa isto tako ga ni ne prodajem nego svim ljudima pokazujem da koliko god da je neko blizak postoji neka ispravnost u životu - rekao je. 

Kako je potvrdila Una, Damjan je poslije napada Saru i njihovu dvomesečnu bebu odvezao na Vojnomedicinsku akademiju, gdje su došle i njihove porodice, a on pobjegao.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.