BORI SE S OPAKOM BOLEŠĆU

Dijana Hrkalović navodno hitno operisana, jedva preživjela

Karcinom je bio u poodmakloj fazi i hitna operacija je bila neophodna, naveo je njen prijatelj

Hrkalović: Karcinom bio u poodmakloj fazi. Nova.rs

E. Ć. / Blic.rs

20.11.2022

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarica MUP-a Srbije, u utorak je imala hitnu operaciju koja se umalo završila fatalno, javlja Blic pozivajući se na tvrdnje iz okruženja bliskog Hrkalović. 

Njoj je, kako navodi Blic, na redovnom ginekološkom pregledu dijagnostikovan rak materice.

- Karcinom je bio u poodmakloj fazi i hitna operacija je bila neophodna. Morali su sve da joj izvade. Tokom operacije je došlo do pogoršanja jer joj je pukla i stomačna aorta. Da li se to desilo samo od sebe ili je aorta probušena tokom zahvata, tek, bukvalno je jedva preživjela - ispričao je jedan od njenih prijatelja za "Blic.rs".

Prijatelj je dodao da je Hrkalović i dalje na bolničkom liječenju, te da je dobila postoperativnu terapiju i da se porodica i prijatelji nadaju da rak nije metastazirao na kosti.


Podsjetimo, Hrkalović je svojevremeno bila najbliža saradnica ministra policije, sada ministra odbrane, Nebojše Stefanovića.

Njen odlazak iz MUP-a 2019. godine obavijen je velom misterije i do danas nisu poznati razlozi njenog odlaska sa tako visoke funkcije. Važila je za najmoćniju ženu u Srbiji.

U postupku koji se protiv nje vodi u Specijalnom sudu u Beogradu zastupa je funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović. Nakon što su joj njeni dotadašnji branioci, advokati Sead Spahović, Nenad Tasić i Ahmed Delimeđac otkazali punomoćje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.