KVALITETNE I JEDNOSTAVNE

Louis Vuitton predstavio luksuzne slušalice: Dolaze u prelijepoj futroli za punjenje

Pored svog estetskog šarma, svjetla imaju funkciju da pokažu nivo baterije

Luksuzne slušalice. Hypebeast

Z. K.

28.3.2023

Poznati luksuzni brend Louis Vuitton je predstavio najnoviju verziju svojih bežičnih slušalica Horizon koje imaju jedinstven i kvalitetan dizajn zvuka. 

Posljednja generacija

Prva iteracija slušalica lansirana je 2019. godine, a zatim ponovo 2020. Ovo bi označilo treću iteraciju luksuznih slušalica koje su napravljene u saradnji sa kompanijom za audio dodatke Master & Dynamic. 

Ista filozofija je primjenjena i na posljednju generaciju Louis Vuitton slušalica koje su podjednako ekskluzivni objekat, koliko i vrhunski audio proizvod.

Slušalice dolaze u prelijepoj futroli za punjenje sa siluetom inspirisanom zakrivljenom, elegantnom formom legendarne futrole za sat Louis Vuitton Tambour. Izrađene su od laganog aluminijuma, sa slojem poliranog safira na vrhu, ukrašene prepoznatljivim monogramom brenda. 

Prelivanje boja

Pozadinsko osvjetljenje LED diodama čini da slušalice imaju prelijep kaleidoskop boja koje se prelivaju. Pored svog estetskog šarma, svjetla imaju funkciju da pokažu nivo baterije. Kada se ovaj ples sa elektro-svjetlošću završi, ostaju tri svjetla, koja pokazuju nivoe napunjenosti kućišta i slušalica.

Slušalice dolaze u pet različitih boja koje potrošači mogu izabrati. Dostupne boje su crvena, zlatna, plava/ljubičasta, crna i roze.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.