UZ DRUŽENJE S GLUMCIMA

MTEL Turska premijerno prikazao film "Nedelja" u Istanbulu

Sve to je dio našeg strateškog plana da se proširimo na tržištu Turske i upoznamo korisnike sa svim benefitima MTEL televizije, rekao je Drašković

S premijere u Istanbulu - Avaz
S premijere u Istanbulu - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Marketing

21.5.2024

Film "Nedelja“, koji prati život velike muzičke zvijezde Džeja Ramadanovskog, premijerno je prikazan u bioskopu "Atlas“, u Istanbulu. Premijeru ovog filma, koji je do sada vidjelo više od milion ljudi u Evropi, organizovala je kompanija MTEL Turska.

MTEL Turska je najmlađi televizijski operator na tržištu ove zemlje, koji u svojoj ponudi nudi najkvalitetniji televizijski sadržaj sa Balkana, Turske i cijelog svijeta.

Zahvaljujući ovoj kompaniji, publika u Istanbulu imala je priliku da se, nakon premijere, druži sa glumcima filma Stefanom Vukićem i Mašom Đorđević kao i sa producentom Vladanom Anđelkovićem.

- MTEL Turska je kompanija koja na turskom tržištu distribuira televizijske kanale. Imamo u ponudi skoro sav televizijski sadržaj iz svih zemalja bivše Jugoslavije, kao i turske i internacionalne kanale. Ove sezone smo napravili televizijski paket za hotele na turskoj obali kako bi se gostima sa Balkana, koji u velikom broju ljetuju po turskim ljetovalištima, pružila mogućnost da gledaju domaću televiziju dok su na odmoru.

Sve to je dio našeg strateškog plana da se proširimo na tržištu Turske i upoznamo korisnike sa svim benefitima MTEL televizije - izjavio je Zoran Drašković, generalni direktor MTEL Turske, ističući zadovoljstvo što je upravo ova kompanija domaćin premijernog prikazivanja filma "Nedelja“ u Turskoj.

Film "Nedelja“ prati život popularnog pjevača Džeja Ramadanovskog, od njegove rane mladosti do ulaska u svijet muzike. Ovaj dorćolski dječak, šarmantan, ali prijeke naravi, proveo je dio mladosti u popravnim domovima, odakle počinje i filmska priča. Pored teškog života, uspio je da izgradi svoje mjesto na muzičkoj sceni iako mu je pjevanje bilo usputna zabava.

- Ponosan sam na činjenicu da se baš film o Džeju premijerno prikazao među našim prijateljima u Turskoj i da je ovako dobro prihvaćen. Trudit ćemo se da ga uvrstimo u redovnu bioskopsku premijeru u cijeloj Turskoj - izjavio je Vladan Anđelković, producent filma.

Premijera "Nedelje“ izazvala je veliko interesovanje javnosti pa su među zvanicama bili i zamjenik Guvernera Istanbula, predstavnici konzulata Srbije, Bosne i Hercegovine i Makedonije kao i mnogi drugi uvaženi gosti. Reakcije publike na prikazani film pokazale su da se dobar film lako prepoznaje na svim meridijanima, kao i da posjeduje onu vrstu univerzalnosti sa kojom gledaoci mogu da se povežu.

Nakon premijernog prikazivanja, film će u svom domu prvi moći da gledaju upravo korisnici MTEL Turska televizije, kojima je na raspolaganju najbolji filmski i serijski program kao i muzika sa Balkana, dok za one koji preferiraju sport, MTEL Turska nudi najbogatiji sportski sadržaj, kako sa prostora bivše Jugoslavije, tako i iz cijelog svijeta. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.