FILM I TV

Bernadet je rodila curicu

( Agencije)

Avaz.ba

5.12.2017

Zvijezda "Teorije velikog praska", glumica Melisa Rauh (Melissa Rauch), postala je majka nakon niza komplikacija, no ovog puta uspjela je izgurati trudnoću do kraja i napokon zagrliti svoje prvo dijete.

Melisa Rauh, popularna Bernadet iz serije „Teorija velikog praska“, objavila je sretnu vijest na svom Instagram profilu.

- Izvan sebe sam od sreće što s vama mogu podijeliti radosnu vijest da je naša prekrasna djevojčica Sejdi (Sadie) stigla i srca će nam se raspuknuti od ljubavi koju već osjećamo za nju - napisala je. 

- Nikad neću uzeti zdravo za gotovo ovaj težak put koji sam morala proći da bih sada bila ovdje. Svima onima koji su još na tom putu: šaljem vam silnu ljubav!

Uzbudljiva vijest razveselila je mnoge njezine sljedbenike koji su odmah čestitali.

Melissa je ovoga ljeta otvoreno ispričala kako se osjećala nakon spontanih pobačaja i koliko je prestravljena zbog ove bebice.

Na svu sreću, hrabra Melisa uspjela je ovu trudnoću privesti kraju i napokon zagrliti i poljubiti svoju malu djevojčicu. Čestitamo im i želimo da zajedno prožive još mnogo takvih zagrljenih trenutaka. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.