Prekinuto snimanje filma o grupi "Queen", reditelj otpušten

Prekinuto snimanje filma o grupi "Queen", reditelj otpušten

Snimanje biografskog filma o kultnoj rok grupi "Queen", pod naslovom "Boemska rapsodija" (Bohemian Rhapsody), prekinuto je zbog nesuglasica sa rediteljem Brajanom (Brianom) Singerom.

Kako navodi britanski BBC, razlog otpuštanja Singera je njegovo "nepouzdano ponašanje na setu". Sam Singer, međutim, kaže da je otpušten u trenutku kada je bio bolestan, i to zbog toga što studio "nije bio voljan da mu obezbijedi smještaj" tokom bolesti.

"Holivud riporter" je, međutim, u ponedjeljak objavio da je Singer došao u sukob sa glavnim glumcem Ramijem Malekom, koji igra pjevača Fredija Merkjurija (Freddie Mercury), kao i da se u više navrata nije pojavio za snimanju.

Brajan Singer je, u izjavi posredstvom advokata, saopštio da je razočaran što ne može da završi film koji predstavlja "njegov strastveni projekt". On je demantovao glasine o sukobima sa Malekom, tvrdeći da nisu istinite.

- S vremena na vrijeme, dolazilo je do određenih kreativnih razlika između nas, ali smo ih Rami i ja uspješno prevazilazili i nastavljali zajedno da radimo na filmu - naveo je reditelj.

Na filmu "Boemska rapsodija" radi se od 2010. godine. Prema sadašnjim očekivanjima, u kinima bi trebalo da se nađe u decembru 2018.

Preuzmite aplikacije Dnevnog avaza za Android i iOS.

NA VRH