FILM I TV

Ajdin Kulenović o emisiji „Danas kod nas“ i saradnji s Denisom Huseinbegovićem: Kod nas dvojice nema laži

Kulenović i Huseinbegović: Voditeljski par i dobri prijatelji

E. BAKIĆ

9.12.2017

Ajdin Kulenović i Denis Huseinbegović voditelji su nove emisije „Danas kod nas“, koja se odnedavno prikazuje na Pinku BH. Gledaocima su odranije poznati kao domaćini zabavne emisije „U pola pet“. 

Kako nam je kazao Kulenović, Pink televizija uvijek radi na poboljšanju programa, što je bio slučaj i ovaj put.


Obični ljudi

- Kako i jeste cilj ove naše priče, svaki dan bit će različitih tema - od aktuelnih, do sudbina običnih ljudi. Uglavnom, pričat ćemo ono što naše gledaoce zanima. Ovo je format koji je sastavljen od ozbiljnih stvari, pjesme, malo ćemo i kuhati... - pojašnjava Kulenović.  

Budući da se pokazalo da su emisije ovog tipa dosta gledane, govori da će se potruditi da posjete i snime skoro svaki dio naše zemlje.

- Do sada nismo bježali od toga, a nećemo ni ubuduće. Vjetar u leđa nam je i to što se pokazalo da ljudi vole to što radimo, pa nam se pružila idealna prilika da budemo još bolji. A posebno mi je drago što Denis ponovo sa mnom vodi emisiju, jer se dugo poznajemo i godinama smo radili zajedno, pa je i to u jednu ruku dobro - kaže Kulenović.

Isto pitanje

Dodaje da se s Denisom i privatno druži, dobri su prijatelji.

- Kada radiš nešto što voliš, onda to i ne računaš kao posao, tako je slučaj sa mnom i Denisom. Kumovi smo, družimo se privatno, svaki dan smo na telefonu i, kada se ne vidimo na poslu, onda dogovorimo kafu u gradu. Nekad se dešava da ja započnem neku misao, a Denis je završi, ili suprotno. Također, zna se desiti da gostu postavimo isto pitanje, a nismo tako planirali. Nema varanja, nema laži, kod nas dvojice je sve iskreno - ističe voditelj.

Nogomet i košarka  

- Ne zatvaramo usta kada smo zajedno, najviše pričamo o sportu. Denis, naravno, potencira priču o nogometu, a ja sam više ljubitelj košarke pa se tu ne slažemo. Uvijek takve kafe budu zanimljive - kaže Kulenović.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.