FILM I TV

Vraća se "Big Brother": Stanari će boraviti u najvećoj kući do sada

Avaz.ba

8.1.2018

Svi ljubitelji najvećeg i najspektakularnijeg šoa realnosti na svijetu mogu se početi pripremati za vrhunsku zabavu jer "Big Brother", najzanimljiviji i najuzbudljiviji do sada, priprema spektakularan povratak u program RTL-a!

Gledaoce RTL-a očekuju nova uzbuđenja i javnosti do sada nepoznati stanari koji dolaze iz svih dijelova Hrvatske. I dok se u medijima također postavlja pitanje šta je ove godine "Big Brother" naumio prirediti svojim stanarima, iz produkcije otkrivaju da će ovaj "Big Brother" biti smješten u Hrvatskoj, tačnije, nova se kuća gradi u zagrebačkom Jadran Filmu, a bit će najveća do sada! Pripreme za najpoznatiji šou realnosti traju od početka oktobra, a na projektu radi 150 ljudi. 

Novi stanari uživat će u prostoru od 500 kvadrata, a na raspolaganju će, između ostalog, imati i jacuzzi i to, ni manje ni više, usred dnevnog boravka! 50 najnovijih 4k kamera snimat će svaki njihov korak u potpuno kontroliranom okruženju gdje će biti u milosti "Big Brothera" i ljudi s kojima će dijeliti svoj novi, privremeni dom. 

A ako se požele opustiti u vrtu od 250 kvadrata, stanari će ove godine morati prošetati do krova kuće gdje će on biti smješten. "Big Brother", televizijski format zamišljen kao društveni eksperiment, već je gotovo 20 godina najkontrovezniji, ali i najuspješniji rijaliti šou na svijetu. 

Prikazivan je u svim dijelovima svijeta, doživio je brojne modifikacije, ali je u svim zemljama i svim sezonama jedna stvar ostala ista – baš ništa što se događa u njegovoj kući nikad mu nije promaknulo. I u novoj sezoni, koja uskoro starta na RTL-u, omiljeno „zabadalo“ priprema razna iznenađenja i scenarije kojih se ne bi posramili ni najveći svjetski pisci.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.