FILM I TV

Nove serije na OBN-u: Paramparčad, Viktorija i Jack Trbosjek

Sponzorisani tekst

25.1.2018

Televizija OBN je na početku 2018. godine za gledatelje pripremila nekoliko iznenađenja u serijskom programu. U termin serije „Nazar“ stiže „Paramparčad“, a novost su i kolumbijska serija „Viktorija“ i britansko remekdjelo „Ulica Jacka Trbosjeka“!

Mnogobrojne gledateljice s nestrpljenjem su čekale povratak na TV ekrane markantnog 46-godišnjeg Erkana Petekkaya. On se vraća 30. siječnja ulogom biznismena i požrtvovnog oca troje djece Đihana Gürpınara u hitu „Paramparčad“. Junak sapunica, kojeg nazivaju turskim Georgeom Clooneyjem, ženskom dijelu publike ranije je prirastao srcu serijama „Ali“, „Igra sudbine“ i „Dila“. „Paramparčad“ je dojmljiva priča o dvije obitelji koje na sasvim čudan način spoji jedna zamjena u bolnici. Nakon što se kobna greška oktije nastaje kaos koji glavnim likovima donosi i odnosi mnogo toga.

Dan poslije Paramparčadi stiže nam i novitet „Ulica Jacka Trbosjeka“, serija koja je obišla planet i osvojila mnogobrojnu publiku izvan Velike Britanije. Bogati epizodni zapleti stapaju se s intrigama kriminalnog podzemlja koje vlada okrutnim ulicama viktorijanskog Londona i prate borbu ljudi čiji je posao provesti zakon u bezakonju. Uz sve to ulicama vlada i strah od opakog Jacka Trbosjeka, što daje dodatnu napetost. Samo nekoliko dana kasnije, 15. veljače, OBN TV donosi i najprodavaniju kolumbijsku seriju ikada „Viktorija“! Kostimirana serija sa događanjima u 19. stoljeću snimljena je u slikovitom kolumbijskom krajoliku, na spektakularnim lokacijama kao što su dvorac Cartagena i plaže Santa Marte. Priča je to o Viktoriji koja je imala sretno djetinjstvo i dobre roditelje. Najbolje je razumjela s Miguelom, malim crnim momkom u kojeg se zaljubila. Uskoro ju bijelci odvode u Španjolsku, u samostan, gdje se ponovno obrazuje i nauči ponašanje žene. Za nekoliko godina konačno se vrati kući u Santa Martu, odlučujući osvetiti smrt njezinih roditelja i pronaći Miguela.

Ne propustite početke novih sjajnih TV serija n OBN-u.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.