FILM I TV

Glogovac i njegova Milica: Radi nje je promijenio način života

Avaz.ba

13.2.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Bivša televizijska voditeljica i instruktorica joge Milica Šćepanović i srbijanski glumac Nebojša Glogovac upoznali su se prije četiri godine. U oktobru 2016. dobili su kći Sunčicu. Crnogorka je rodila prirodnim putem u njihovom stanu, a samo mjesec dana prije par je proslavio drugu godišnjicu svoje ljubavi. Milica je tada na Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se strastveno ljube.

Od prve supruge, slikarice Mine, razveo se 2014. nakon 18 godina braka. Imaju dva sina, Gavrila i Miloša. Trinaest godina mlađu Milicu upoznao je kad je još bio u braku s Minom, no ona nije bila uzrok razvoda.

- Milica je bila novinarka i jedna od reporterki na projektu 'Survivor', ali je često radila i kao organizator na snimanjima domaćih filmova i serija. Čim su se ugledali, među njima je zaiskrilo. Unatoč hemiji koja se mogla osjetiti između njih dvoje, bili su samo prijatelji. Simpatije među njima bile su očite, bilo je tu puno više od prijateljstva, ali ni jedno ni drugo nisu dopuštali takva razmišljanja jer je Glogovac bio oženjen i otac dvoje djece - rekli su glumčevi bliski prijatelji.

Zbog Milice je promijenio način života, a bio je spreman preseliti se u mirnije krajeve.

- Kad god imaju slobodnog vremena, otputuju kako bi se maknuli od gradske buke i odmorili od svih događanja i pritisaka grada. Čak su razmišljali da bi na neko takvo mjesto mogli i preseliti. Vole selo, ali za sad je to samo ideja - otkrili su svojedobno prijatelji para.

Prije godinu dana glumac je rekao da mu je Milica inspiracija.

- Ona zaista pazi na slabije od sebe, ljude kojima je potrebna pomoć, rasplače se na najmanju nepravdu, vodi brigu o okolini i pazi da ne troši previše vode. Ne zato što je moja, ali ona je ozbiljan primjer pažnje prema svijetu - kazao je Glogovac, piše 24sata.hr.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.