FILM I TV

Novi problemi u ''Zvezdama Granda'': Lukas Karleušu prozvao ''sekretarica Jeca''!

Sponzorisani tekst

16.2.2018

Nastavlja se drugi krug najgledanijeg showa u regiji. Na bijelim stolicama sjede poznata lica, a kada su u pitanju kandidati na redu su dueli.

Istinski show tek nas očekuje, a žiri ima plan kako gledateljima napraviti zabavu koja traje sve do pola noći. Najzabavnije je na relaciji Jelena Karleuša - Aca Lukas.

Njihov odnos ide od ekstremno lošeg do iznimno zabavnog i šarmantnog. Ovoga puta Aca je izveo igrokaz u kojem je on ''direktor'' a plavokosa pjevačica ''sekretarica Jeca''! Čak je između njih postavio i vrata, te joj diktirao pismo za Sašu Popovića.

Skeč je izazvao salve smijeha.

JK je prihvatila njegove šale kako bi atmosfera bila prijatnija u studiju, mada se vidjelo da joj nije prijatno. Produkcija je blago odlučila promijeniti pravila na insistiranje žirija, a u subotu ćete saznati o čemu se radi.

Ko će imati bolju koncentraciju, bolje izabrati pjesme i iskoristiti svojih pet minuta na velikoj sceni. Saznat ćemo imena onih koji se s pravom mogu nadati kako će ove sezone ponijeti titulu ''Zvezde Granda''.

Natjecatelji će se takmičiti u muzičkim duelima odnosno jedan na jedan. Svaki kandidat izvest će po dvije pjesme, a žiri će sve vrijeme moći glasati.

Je li i vaš favorit među izabranima provjerite u subotu 17. januara u 20 sati na OBN-u.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.