Veliki uspjeh Filipa Gelje

Sin zvijezde kultne "Audicije" glumi u nastavku "Avatara"

Index.hr
13.03.2018 11:59

Filip Geljo, sin bosanskohercegovačkog glumca Jasmina Gelje, kojeg svi pamte iz kultne "Audicije", glumit će u dva nastavka holivudskog blokbastera Džejmsa Kamerona (Jamesa Camerona), filma "Avatar".

- Filip će sigurno glumiti u sljedeća dva nastavka "Avatara" - potvrdio je njegov otac Jasmin, a svi mogući sljedeći nastavci ovisit će o uspjehu ova dva nastavka. Filip glumi lik Aonunga iz Metkajina klana.

Filip (15) se trenutno nalazi na intenzivnim pripremama za film u Los Anđelesu. Otac je nedavno bio s njim u SAD, a sad je s njim majka, pošto maloljetni Filip na snimanjima ne može biti sam.

- Bio sam 12 dana s njim, ali ga od tada nisam dugo vidio i poželio sam ga. Zbog vremenske razlike i priprema na kojima je stalno, rijetko se čujemo - ispričao je Geljo. Osim u LA-u, film se snima i na Havajima, a uz Filipa, u njemu navodno glumi i sin Kejt Vinslet (Kate Winslet), Ronal.

Filipu ovo nije prvi put da glumi u holivudskim produkcijama. Svoj glumački debi imao je u filmu ''The Last Chance'', a popularan je po glavnoj ulozi u seriji ''The Odd Squad''.

NA VRH