FILM I TV

Gledaoci u šoku: "Tako sam pretukao ženu da sam joj nogom izbio kamenac iz bubrega"

Avaz.ba

24.3.2018

Gledaoci ''Big Brothera'' ostali su zgroženi izjavama Ante Biuka, koji je jučer u Big Brother kući ispričao kako je pretukao jednu ženu "jer je to zaslužila".

- Mnogi od nas su ostali zgroženi da jedna takva besprizorna osoba, bez obzira na to što je produkcija upoznata da je u pitanju nasilnik, kriminalac, pijanac i psihopata, nisu ni trznuli da ga izbace, nego su ga ostavili u kući i još mu daju piti. Danas na LIVEU RTL-a između 11.45 i 12h dotični monstrum je spomenuo veselu anegdotu kako su on i prijatelj ženu koja ih je naljutila izlemali tako da su joj odvalili bubreg pa je odmah izbacila bubrežne kamence. Kad neko se tako hvali javno sa svojim nasilnim ponašanjem i misli da je to jako smiješno - takav čovjek je bez savjesti. Kad neko nema savjesti u pitanju je psihopat - ukazala je jedna čitateljica na jučerašnja događanja.

O Anti Biuku se dosta toga zna, a jutros je, uz kavicu i samodopadni osmijeh na licu, ponosan pričao o tome kako je svoju bivšu pretukao do te mjere da joj je, udarcima nogom, izbio kamence iz bubrega. Kada ga je sustanar Marijan zgroženo pogledao i rekao da on nikad ne bi digao ruku na ženu, Ante je, uz cerek na licu, uzvratio – pa kad je zaslužila i opet krenuo ponovo prepričavati taj događaj, naslađujući se njenim mukama. Ostali su samo nijemo slušali, požalili su se gledaoci.

- RTL najstrožije osuđuje sve oblike nasilja. O navodima g. Biuka obavijestit ćemo nadležne organe radi daljnjih postupanja, a stojimo im na raspolaganju za svaki vid saradnje - navodi se u saopćenju RTL televizije na kojoj se emitira ovaj rijaliti.

Inače, riječ je o stanaru koji je sedam dana prije ulaska u šou naoružan opljačkao starca. Osim izjavama, Biuk je pažnju jučer privukao kad je pokazao penis tokom prijenosa uživo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.