FILM I TV

Skarlet Johanson očarala na crvenom tepihu

Kurir

24.4.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1

Foto: AFP

Skarlet Johanson (Scarlett Johansson) se na crvenom tepihu pojavila u srebrnoj haljini držeći svog dečka Kolina Džosta (Colin Jost) ispod ruke. Ovo je ujedno bilo njihovo prvo pojavljivanje u javnosti, pa je glumica vjerovatno imala dodatnu inspiraciju za svoj stajling.  

Kratka zanimljiva frizura, jaka šminka u ljubičastim tonovima, čoker i otvorene sandale savršeno su se uklopile uz efektnu haljinu koju potpisuje modna kuća Erdem. Ovaj komad je prikazan u okviru kolekcije za jesen-zimu 2018. pa još nije dostupan u buticima Erdem.     

Jedini detalj koji je pomalo pokvario cijelu sliku je prilično dosadna i loša tetovaža ruža i jagnjeta na Skarletinim leđima. 

S obzirom na to da je glumica izjavila da ne vjeruje u monogamiju, mnogo je onih koji se pitaju koliko će trajati njena veza sa Kolinom. 

- Mislim da je ideja braka jako romantična, to je prelijepa ideja, čije prakticiranje također može biti lijepo. Mislim da monogamija nije prirodna. Činjenica da je brak naporan rad za tako mnogo ljudi dokazuje da on nije prirodna stvar. Ja ga jako poštujem i bila sam u njemu, ali definitivno mislim da se kosi sa instinktima, kada pogledam unazad - rekla je Skarlet.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.