FILM I TV

Branko Đurić: Nemam više snova, ostvario sam i one najluđe

CDM

15.5.2018

Branko Đurić Đuro i Rene Bitorajac otvorili su pozorište u Zagrebu. Glumci su zamislili teatar kao multifunkcionalno nezavisno mjesto u kojem će biti igrane predstave, gdje će se raditi koprodukcije, a imat će i svoj kabaretski i burleskni program te koncerte.

Pozorište je nazvano “Luda kuća”.


- Tri su načina korištenja dvorane. Prvi je klasični pozorišni sa sjedištima i tada imamo kapacitet 400 mjesta. Tu je i kabaretski način sa stolovima oko kojih su po četiri stolice, a za predstave se služi piće – na taj način možemo primiti 290 ljudi. Treći je koncertni, bez stolica, tada nam je kapacitet 600 mjesta - kazao je Đuro.

- Cilj nam je igrati naše predstave, okupljati mlade i talentirane autore koji vibriraju slično kao nas dvojica i žele zabaviti publiku kvalitetnom komedijom. Ne želimo svoje goste potcjenjivati jeftinim forama - dodao je on.

Đuro je jedan od najpopularnijih komičara u regionu.

Rado je viđen glumac u Italiji, u kojoj je igrao u petnaestak filmova. Kaže da je zadovoljan svojom karijerom, i da više nema snova.

- Ostvario sam i najluđe snove. Igrao sam s Reneom glavnu ulogu u “Ničijoj zemlji”, koja je dobila Oskara. “Naša mala klinika” je gledana u regiji i najuspješnija serija koju sam radio u tri verzije – slovensku, hrvatsku i srpsku. Moj film „Kajmak i marmelada“ najgledaniji je slovenski film, porazio je čak i „Kekeca“. Nemam više mnogo želja. Jedina želja mi je ista kao što je bila i na početku – da radim s normalnim ljudima s kojima bih se i privatno družio. I beskrajno uživam - ispričao je slavni Sarajlija s adresom u Ljubljani.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.