JET SET

Kaju Ostojić pretukao muž, završila u Urgentnom centru

Telegraf.rs

20.5.2018

Kaju Ostojić pretukao je muž, zbog čega je završila u Urgentnom centru. 

I zaista, ništa nismo slagali - Kaja jeste dobila batine od supruga, i jeste završila u Urgentnom centru, ali u istoimenoj seriji u kojoj je dobila ulogu. Naime, Kaja u Urgentnom centru igra ženu koja dobiva stravične batine od supruga, nakon čega završava u bolnici, gdje o njoj brinu naši poznati glumci koje već dobro znate, a jedan od njih je i Ivan Bosiljčić.

Šminka je toliko dobra da niko ne bi ni rekao da nije riječ o stvarnim povredama, a Kaja je ulogu iznijela odlično. 

Međutim, našoj pjevačici nasilje ipak nije strano. Naime, Kaja je prije više godina fizički napadnuta od partnera sa kojim se zabavljala, ali je za razliku od velikog broja žena koje, nažalost, ostanu i trpe batine, ona okrenula leđa nasilniku.

- Doživjela sam tu torturu, ali kada me je udario, ja sam mu vratila. Ja nisam od onih žena koje sjednu u ćošak i kažu "tukao me je". Prosto je, kad dobiješ udarac, ti ga i vratiš. Tada su letjeli nokti, letjelo je perje - ispričala je Kaja.

Još jedan incident s muškarcem dogodio se prije sedam godina, kada je zadobila nekoliko udaraca u slijepoočnicu, i to od nepoznatog muškarca koji je bio zaljubljen u nju, a koji ju je napao ispred jednog prijestoničkog kluba.

- Ispred kluba se sve dogodilo. Izlazila sam s prijateljima, on je prišao i počeo da se raspravlja sa mnom. Nisam zadobila baš ovako stravične batine kako sada izgledam, ali sam zadobila ozbiljne povrede koje su bile jasno vidljive. I danas imam ožiljak na licu koji ću nositi do kraja života - objasnila je nedavno Kaja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.