TURSKA

Sureja iz serije „Snaha“ napravila veliki skandal zbog preljube

Hayat.ba

28.5.2018

Cijela Turska priča o skandalu lijepe Sureje iz serije "Snaha" - dečko je prevario, a svi su šokirani raskidom lijepe glumice!

Veoma, veoma je kratak put od slijepo zaljubljene djevojke do razjarene žene željne osvete.

Bar u slučaju lijepe turske glumice Asli Enver (34), koja je Balkan osvojila prirodnošću i šarmom, tumačeći iskrenu, jednostavnu djevojku Sureju u hit seriji “Snaha”.

Naime, prije dva mjeseca iznenada je okončana njena dvoipogodišnja ljubavna priča s pop-pjevačem Muratom Bozom (38). Njihova ljubav je rođena na setu filma “Moj brat”, u kojem je igrao i njihov prijatelj Burak Ozčivit, popularni Bali-beg.


Niko ne zna tačan razlog razlaza, ali se vjerovalo da je bio tih i miran, kako i priliči dostojanstvenoj Asli. Jer ona se nije oglašavala tim povodom, a Murat, pritisnut novinarima, u hodu je kratko izjavio da mu je “Asli veoma dragocjena, ali da je tako moralo biti”.

No, ovih dana mediji su polako rekonstruirali priču na osnovu informacija dobivenih “od izvora bliskih paru”.


Ispade da razlaz nije bio nimalo tih. Lijepa Asli je, kažu, te nedjeljne večeri prije povratka na set u Bursu naprosto poludjela. Svađa između njih je eskalirala i glumica je porazbijala sve stvari u salonu, pa je pred razjarenom djevojkom Murat pobjegao u spavaću sobu i zaključao se.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.