BHT 1

Prof. dr. Nikica Gabrić gost emisije „Interview20“

Avaz.ba

29.5.2018

Gost emisije „Interview20“ ovog petka je oftalmolog i hirurg, prof. dr. Nikica Gabrić.

Urednica Sanela Prašović-Gadžo s doktorom Gabrićem razgovara o zdravstvu danas, njegovoj hrabrosti da prije 20 godina napusti posao na jednoj zagrebačkoj klinici i pokrene samostalno kliniku oftalmološke privatne prakse.

Prof. dr. Nikica Gabrić urednici Prašović-Gadžo otkrio je kako mu je prošao taj put dug 20 godina, kako je stvorio posao u regionu na svojih sedam klinika koje danas uspješno posluju, koliko je bilo problema, straha, odricanja i sreće, kako je na početku našao prve saradnike...

Osim o zdravstvu, u „Interview20“ doktor Nikica Gabrić govorio je i o svom Metkoviću, prijeratnom angažmanu u Savezu socijalističke omladine, štafeti mladosti, o političkim stavovima danas, o tome ko bi, prema njegovom mišljenju, trebao u politiku ulaziti, zašto ne ulaze realizirane osobe koje su uspješne, već ulaze u politiku oni koji kradu, kako su Bosanci uspješni i imaju odlične nogometne selektore i igrače te o Sarajevu i bosanskohercegovačkom pasošu koji posjeduje.

Preporučujemo vašoj pažnji ovo izuzetno zanimljivo izdanje emisije „Interview20“, koje gledate u petak u 21 sat na BHT 1.

Pogledajte i trailer za ovo izuzetno zanimljivo izdanje emisije „Interview20“.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.