TV OBN

Prestižne nagrade za Bellu i Elif u Turskoj

Sponzorisani tekst

15.5.2018

TV OBN svakodnevno dobija konkretne podatke koji pokazuju kako njihova publika gleda najbolji mogući sadržaj, čak i kada su u pitaju sapunice. Serije Bella i Elif dobitnice su prestižnih priznanja u Turskoj.

Internacionalna Diplomatska unija Turske organizirala je dodjelu nagrada u čast umjetnika u sferi muzike i glume. Nagrade su dodijeljene zabavljačima za njihov trud i uspjeh u svijetu umjetnosti.

Isabella Damla Güvenilir primila je nagradu za najboljeg dječijeg glumca za njenu sjajnu interpretaciju djevojčice Elif u istoimenoj seriji.

-Primam ovu nagardu u ime svih producenata i postave serije koji su mi kao obitelj - izjavila je mlada glumica.


Trenutačno se završava snimanje 4. sezone serije u Turskoj i odmah potom počinju pripreme za sezonu broj 5.

Jedan od najpoznatijih magazina u Turskoj „Haber Turk“ dodijelio je nedavno nagrade za TV ostvarenja za proteklih godinu dana. Dodijeljeno je više od 30 nagrada najutjecajnijim programima i TV osobama.

Serija „Bella“, koju emitira TV OBN, osvojila je nagradu kao najbolja serija u sferi komedije. Nagaradu je u ime cijele ekipe primila glavna glumica Jessica May koja je na dodjeli blistala u sjajnoj haljini Neslişah Yılmaz iz studija Barrus.

Obje serije možete pratiti svakim radnim danom u programu TV OBN. “Bella“ osvaja vaše simpatiju u 18 sati, dok “Elif“ godinama ima udarni termin u 20 sati.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.