JET SET

Poznata glumica otkrila kraj "Igre prijestolja"?

Sofi Tarner

Antenam.net

18.6.2018

Sudeći po tetovaži Sofi Tarner (Sofi Turner), koja tumači lik Sanse Stark u jednoj od najpopularnijih serija "Igre prijestolja", čini se da će upravo ona preživjeti u posljednjoj sezoni.

Dok fanovi s nestrpljenjem čekaju nove epizode, kako bi saznali ko će da izvuče "živu glavu" u posljednjoj sezoni, a pogotovo kada je riječ o članovima porodice Stark, izgleda da je glumica svojom tetovažom to i otkrila.

''Usamljeni vuk će umrijeti, ali čopor će preživjeti'', poznati je citat Sansinog oca Neda Starka iz prve sezone, po kojem je i nastala tetovaža koja je mrska fanovima jer smatraju da je zvijezda serije upravo upropastila kraj "Igre prijestolja" dijelom citata koji je ispisala na ruci ispod crteža vuka.

Fotografiju je objavila žena koja je Sofi i uradila ovu tetovažu, a komentari na nju su veoma negativni.

''Stvarno će preživjeti?'', ''Je li ovo spojler?'', ''Upravo je uništila zadnju sezonu'', samo su neki od komentara zabrinutih fanova serije koji ipak ne mogu sa sigurnošću da kažu da li je slavna glumica otkrila kraj ili je tetovažu napravila samo kako bi obilježila kraj svoje uloge. A možda joj se i citat jednostavno toliko sviđa da je odlučila zauvijek da ga ima na ruci,prenijeli su mediji.


Fotografiju objavila žena koja je Sofi uradila tetovažu

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.