SERIJE

Dobre vijesti za ljubitelje serije "Breaking Bad", Volter i Džesi se vraćaju na male ekrane

Screenshot

Antenam.net

3.7.2018

Producent serije ''Breaking Bad'' Vins Giligan (Vince Gilligan) otkrio je da ćemo Voltera Vajta (Walter White) i Džesija Pinkmena (Jesse Pinkman) ponovo moći gledati u seriji "Better call Saul" (Bolje pozovi Sola).

''Breaking Bad'' je imao nevjerovatnu liniju zapleta, ali odnos između Voltera Vajta i Džesija Pinkmena je zaista "ukrao" srce fanova.

Otkad je, 2015. godine, počela s emitiranjem serija "Better call Saul", fanovi "Breaking Bada" su godinama pozivali Voltera Vajta i Džesija da se ponovo vrate na scenu.

I sada će ljudi konačno moći ponovo vidjeti svoj omiljeni par, jer producent Vins Galigan kaže da jedva čeka da ponovo vidi popularni dvojac u ulogama.

- Očajno želim da ih obojicu vidim u seriji "Better call Saul". Scenarista Piter Guld (Peter Gould) želi to, glumci, također. Mislim da smo dovoljno dugo čekali. Bolje da imamo dobar razlog da se pojave - istakao je Vins.

Ovu vijest potvrdio je i glumac Aron Pol (Aaron Paul), koji je utemeljio lik Džesija Pinkmena.

- Ako je Vins odlučio ponovo vratiti Džesija ulogom u seriji "Better call Saul", to je sigurno uradio zbog velikog razloga. Sigurno njegova pojava ima svrhu i jedva čekam da im se pridružim.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.