SEKS I GRAD

Keri pohvalila Facine mišiće: I dalje izgledaš sjajno

Instagram

Avaz.ba

27.7.2018

Glumac Kris Nort (Chris Noth, 63) počeo je raditi na izgledu pa se tako pohvalio fotografijom iz teretane koja mu je donijela mnoštvo lajkova i komplimenata, od kojih je jedan bio posebno zanimljiv.

- I dalje izgledaš sjajno - napisala je Krisova ''bivša ljubav'' sa seta, glumica Sara Džesika Parker (Sarah Jessica Parker, 53), na što joj je glumac odgovorio smajlićem i pusom. 

Zajedno su glumili ljubavni par u seriji ''Seks i grad'', Sara u ulozi Keri (Carrie) i deset godina stariji Faca, kojeg je utjelovio Kris.

Milioni fanova serije pratili su kako se razvija njihova veza, nadajući se kako će napokon reći sudbonosno ''da''. U istoimenom filmu par je napokon i ozakonio svoju vezu i ispunio očekivanja gledalaca. Zato nije ni čudno da su, nakon Sarinih komentara, fanovima emocije ''podivljale'' od oduševljenja, ali i nostalgije za ''serijskim ljubavnicima''.

- Hvala vam na vašim komentarima, upravo ste usrećili cijelu generaciju - bio je jedan od mnogih komentara fanova koji su ''plakali od sreće'' jer su ostali u dobrim prijateljskim odnosima i 20 godina nakon završetka serije. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.