FILM I TV

Nemoguća misija Toma Kruza: Dok svi pričaju o filmu, malo ko spominje mračnu tajnu slavnog glumca

Agencije

4.8.2018

U novom, šestom nastavku Nemoguće misije, franšize koja pomiče granice akcijskog filma, dobro poznati glavni junak, Ethan Hunt (Tom Kruz), i njegova ekipa nađu se u utrci s vremenom nakon što misija pođe po zlu.

Kad je riječ o Kruzu, dobro je poznato kako većinu akrobacija izvodi sam, a ne njegovi dvojnici, pa se tako, navodno, za snimanja petog nastavka golim rukama držao za avion koji je polijetao.

Prošle godine pak se na YouTubeu pojavila snimka koja ga prikazuje kako pada tijekom skoka između zgrada na londonskom setu i šepa nakon ustajanja. Pa je onda još jednom pao prije nego mu je pružena pomoc…

No osim zbog glumačkih (ali i akrobatskih) ostvarenja, Kruz često je u središtu pozornosti i zbog privatnog života. Naime, kćerkicu Suri, koja danas ima 12 godina, a koju je dobio u braku s bivšom suprugom Katie Holmes, navodno nije vidio već četiri godine.

Djevojčica se prošli mjesec nakon dugo vremena pojavila u javnosti s majkom, a odmah po objavi fotografija svjetski mediji su počeli iznositi zabrinjavajuće činjenice o odnosu slavnog glumca s kćeri.

Naime, Katie Holmes nije tolerirala Kruzovo bezuvjetno pripadanje scijentološkoj sekti koja glumcu brani da održava bliske odnose s ljudima koji ne pripadaju zajednici. S obzirom na to da Katie nije htjela da joj dijete odrasta u toj crkvi, Kruz je odlučio prekinuti komunikaciju s djevojčicom.

S dvoje starije djece održava odnose jer oni pripadaju Scijentološkoj crkvi…

Iako je Tom Kruz jedno od glavnih „oružja” franšize, u novom nastavku oko sebe je okupio zavidnu postavu. Tu su, između ostalih, Alek Boldvin, Simon Peg, Ving Rejms i Henri Kavill.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.