FILM I TV

Džim Keri ima novu neočekivanu ulogu: "Htio sam uništiti Holivud..."

Instagram

Index.hr

18.8.2018

Džim Keri (Jim Carrey) nekad je zarađivao 20 miliona dolara po filmu, no danas je daleko od statusa filmske zvijezde, koji ga uopće ni ne zanima.

Nakon filma "Ace Venture": Šašavi detektiv, iz 1994. godine, postao je međunarodno slavan, a naslovi kao što su "Glup i gluplji", "Lažljivac", "Trumanov show"... kao i slavne djevojke s kojima je bio u vezi, poput Rene Zelveger (Renee Zellweger) i Dženi Makarti (Jenny McCarthy) držale su ga u središtu pažnje u Holivudu.  

No u novom intervjuu za "The Hollywood Reporter," dobitnik Zlatnog globusa priznao je kako ništa od toga nije shvaćao ozbiljno. - Moj plan nije bio da se pridružim Holivudu već da ga uništim - rekao je Keri. Zatim je za slavu rekao kako nema nikakvu težinu, dodajući da jednom kad ste slavni "zaista nije mjesto koje je ugodno jako dugo".

Hey what are you doing right now? I love reading your comments😁 #jimcarrey

A post shared by Jim Carrey (@jimcarrey__) on

Sudeći po Keriju, Holivud se nije umorio od njega, već je bilo obrnuto. - Jednostavno više nisam htio biti u biznisu. Nije mi se sviđalo što se događalo, korporacije koje preuzimaju sve i to... - dodao je Keri.

Nažalost, javna fascinacija posljednjih godina prebacila se s njegove blistave karijere na sagu koja je okruživala samoubistvo njegove bivše partnerice, Ketrin Vajt (Cathrione White), 2015. godine - i ružnu sudsku bitku između njega i njezine porodice koja je uslijedila. 

Uslijedio je niz bizarnih događaja, uključujući Kerijevo pojavljivanje na crvenom tepihu njujorške sedmice mode, kad ga je novinarka pitala je li istina da na ulici traži cure.

Ovo ništa nema smisla. Tražio sam najbesmisleniju stvar na koju bih mogao doći i evo me ovdje. Mislim, moraš priznati da ovo uopće nema smisla - rekao joj je glumac. 

Unatoč njegovom manjku interesa za show biznis ovih dana, Keri ipak nije potpuno odustao od glume. Kasnije ovaj mjesec vratit će se na male ekrane u seriji "Kidding", koja govori o Džefu (Jeffu), dječjoj TV ikoni čiji se život nađe u rasulu.

Sudeći po glumcu, bilo je nešto u Džefovoj ličnoj krizi što ga je privuklo.  - Uvijek čekate nešto u čemu ćete prepoznati dio sebe. A životno iskustvo ovdje se poklopilo -  kazao je Keri.

Doživio sam veliki gubitak, a nekako sam završio na drugoj strani. Svakoga mogu pogledati u oči. Razumijem kako vas velika tuga može zgrabiti u jednom trenu života i jednostavno vas ugušiti -  zaključio je Keri. 

Keri je danas više posvećen slikanju, a obrađuje sve aktualne teme. Odao je počast tako i  Areti Frenklin (Arethi Franklin).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.