SKANDAL Legendarni glumac i dvostruki oskarovac

Prekinut sudski postupak protiv Spejsija, ali mu Holivud okrenuo leđa

Posljednji film doživio fijasko na blagajnama

CdM
05.09.2018 23:30

Kevin Spacey

Foto: Agencije

Sudski postupak potiv glumca Kevina Spejsija (Kevin Spacey) po tužbi za seksualni napad iz 1992. godine neće biti pokrenut, odlučio je okružni tužilac Los Anđelesa. 

Slučaj, u kom je žrtva danas odrasli muškarac, tužilaštvo je preuzelo u aprilu i od tada je bio na razmatranju. Pojedinosti optužbe nisu objavljene, a tužilac je u utorak saopštio da je taj slučaj zastario, prenosi CdM.

Spejsi nije bio dostupan za komentar.

Inače, posljednji film dvostrukog oskarovca doživio je fijasko pošto je tokom prvog vikenda prikazivanja od prodaje ulaznica za kina “zaradio” 618 dolara. “Billionaire Boys Club” je snimljen 2015. po istinitoj priči, a govori o grupi mladića koji su osamdesetih godina prošlog stoljeća organizirali klub sa ciljem da se na brzinu obogate od prevara.

Film je snimljen prije skandala sa Spejsijem, koji je glumio homoseksualca ubijenog pošto je prevario grupu ljudi.

Takođe, režiser Ridli Skot (Ridley Scott) je nešto više od mjesec dana prije premijere filma “All The Money In The World” uklonio sve scene koje je snimio Spejsi, a njegovu ulogu preuzeo je Kristofer Plamer (Christopher Plummer).

Poslije niza optužbi da je seksualno uznemiravao mnogo mlađe kolege, Spejsiju su otkazali saradnju i na Netfliksovoj hit seriji “Kuća od karata”.

Oglasi

NA VRH