SERIJA Uskoro veliko finale popularne serije

Sofi Terner: Kraj "Igre prijestolja" razočarat će mnoge gledaoce

Osma, ujedno i posljednja, sezona imat će šest epizoda

N. Aj.
28.09.2018 19:51

Fanovi jedne od najpopularnijih serija na svijetu "Igre prijestolja" željno isčekuju osmu sezonu, koja će ujedno biti i posljednja. 

Iako se ne zna tačan datum emitiranja HBO je potvrdio da će to biti u 2019. godini. Posljednja sezona imat će šest epizoda, iako su skoro sve prethodne sezone sastojale se od deset epizoda.

Mnogi samo nagađaju kakvo će biti veliko finale, ali je glumica Sofi Terner (Sophie Turner), koja igra Sansu Stark, ipak otkrila detalj koji će sigurno dodatno zaintrigirati fanove.

Bit će puno suza. Kao glumica sam jako sretna kako je sve ispalo, no ne znam hoće li svi fanovi biti zadovoljni. Mislim da će puno gledatelja biti razočarano, dok će drugi biti presretni - rekla je Sofi za tamošnje medije.

Priznala je i da joj se slamalo srce dok je čitala posljednju stranicu scenarija na kojoj je pisalo samo ''Kraj Igre prijestolja''.

Bit će zanimljivo vidjeti reakcije ljudi na posljednju sezonu. Za sve nas u glumačkoj postavi bilo je jako emotivno - dodala je poznata Sansa.

Upravo je ova uloga Sofi vinula u zvijezde, a čini se da je ni ona nikada neće zaboraviti, posebno s obzirom na to da je svoju ljubav prema "Igri prijestolja" ovjekovječila tetovažom.

NA VRH