NOVITETI

Konačno petak: Prvu emisiju u novom ruhu otvara Amira Medunjanin

Počinje se prikazivati 19. oktobra u 17.30 sati

Kukrić i Miralem: Novi-stari domaćini u studiju. BHT 1

Piše: E. BAKIĆ

19.10.2018


Jedanaesta sezona najdugovječnije emisije na BHT-u 1 “Konačno petak” počinje se prikazivati 19. oktobra u 17.30 sati. Kao i prethodnih sezona, pozicija urednika i voditelja pripala je savršeno uigranom dvojcu Maji Miralemi Dejanu Kukriću. Novitet je to da će se “Konačno petak” emitirati u produženom terminu.

- Dejanu i meni posebno je milo što  počinjemo s novom scenom. Nekako smo bili dužni da i gledaocima, našim vjernim pratiocima, priredimo potpuno novi vizuelni identitet. Nekoliko dana smo snimali špicu, kojom smo htjeli da najavimo novitete – govori nam Miralem.

Dodaje da će prvu emisiju otvoriti interpretatorka Amira Medunjanin.

- S obzirom na to da njenu karijeru pratimo od samih početaka, zadovoljstvo nam je ugostiti je i sad kad je dostigla zvjezdani status. Zbog toga nam je drago što će otvoriti emisiju i izvesti nekoliko divnih pjesama. Što se tiče ostalih sadržaja, nastavljamo našu kuhinju, a tu je i Muhamed Mizić, naš stalni reporter. Pričat će o susretima s ljudima koji će govoriti o svojim hobijima – ističe Miralem te dodaje da će u prvoj emisiji biti odata počast nedavno preminuloj glumici Mileni Dravić.





Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.