TV

Zukić: Ponosan sam što sam na čelu ovog sjajnog tima

Zukić: Nove emisije povodom rođendana

Piše: N. Aj.

3.11.2018

N1 televizija proslavila je protekle sedmice četvrti rođendan. Ova medijska kuća radi iz tri centra - Sarajeva, Zagreba i Beograda, a kako kažu iz N1, reporteri svakodnevno izvještavaju o najvažnijim domaćim i svjetskim događajima iz zemlje i inozemstva.

Amir Zukić, direktor vijesti i programa, ponosan je na sve što je ova televizija uradila u protekle četiri godine.

- Četvrtu godišnjicu dočekali smo i radno i paradno. Željeli smo da našoj publici u povodu rođendana N1 podarimo nove emisije u novom studiju pa smo pokrenuli “Newsroom” u 12 sati, “Večernji studio” u 21 sat, atraktivniji “Dnevnik” u 19 sati s voditeljskim parovima, produžili smo trajanje “Dana uživo”, a pripremili smo i novu verziju portala, koju ćemo uskoro lansirati – ističe Zukić.

Dodaje da je ekipa ove medijske kuće prošlog vikenda organizirala i proslavu u Sarajevu.

- Mi, iz N1 BiH, bili smo domaćini za više od 100 naših kolega i prijatelja iz N1 Hrvatska i N1 Srbija, a stigli su i čelni ljudi Grupacije da nas podrže. Dobro smo se zabavili, a ujedno i prisjetili svega što smo zajedno doživjeli praveći najgledaniji kablovski kanal i najpopularniju informativnu televiziju u regiji. Ponosan sam što sam na čelu ovog sjajnog tima, koji kontinuirano podiže standarde kvaliteta i kreativnosti na medijskoj sceni – zaključio je Zukić.

Ponosna sam 

- Bit ću neskromna, četiri godine profesionalnog angažmana na N1 za mene, a vjerujem i za ostale kolege, su neprocjenjive. Rad na N1, dinamika, pristup pričama, rad na terenu, ali i odnos prema svakom pojedinačnom uposleniku, teško se može uporediti s bilo kojim dosadašnjim radnim iskustvom. I ovakav pristup daje rezultate. Ponosna sam, jer sam dio ekipe koja je sinonim za kvalitetan medij i to itekako znamo dobro proslaviti – kazala nam je producentica Minela Jašar–Opardija.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.