RIMEJK Predstavljen novi trejler

Fanovi ismijavaju Vila Smita: Sada će me njegov duh proganjati po noći

Čini se da je glumac bio inspiracija za mnoge šale

Avaz.ba
15.02.2019 14:05

Redatelj izabrao Vila za ulogu jer je htio mišićavog tatu iz sedamdesetih

Foto: Agencije

U rimejku filma "Aladdin", koji režira Gaj Riči (Guy Ritchie), Vil Smit (Will Smith) će glumiti duha, a to je razveselilo "Disneyjeve" fanove, koji su ga počeli ismijavati na internetu. Čini se da je plavi Smit bio inspiracija za mnoge šale.

Na dodjeli Gremija u nedjelju predstavljen je novi trejler za dugoočekivani rimejk filma "Aladdin". Uloga duha pripala je Vilu Smitu (50), dok Aladina glumi Egipćanin Mena Masud (Menna Massoud 27). 

- Stvarno ne znaš ko sam ja? Duh? Želja? Lampa? Ništa ti od toga ne zvuči poznato? - upitao je Vil na kraju trejlera, a oglasio se i na društvenim mrežama.

- Rekao sam vam da ću poplaviti. Trebate mi češće vjerovati - napisao je Vil.

Čim je trejler izašao, "Disneyjevi" fanovi počeli su na internetu ismijavati Vila.

- Sada će me duh Vila Smita proganjati u noćnim morama - glasi objava jednog fana, dok se jedan nadovezao, rekavši da nikada više neće spavati.

- Upravo sam izašao vani. Kako nema slupanih automobila? Kako ljudi ne šetaju okolo ošamućeni? Zar još nisu vidjeli Vila kao duha? - napisao je korisnik Twittera.

Filmaš Gaj Riči (50) režirao je film, a Smit je priznao da je uvijek prestravljen kada radi stvari koje su ikonske.

Reditelj je izabrao Vila za ulogu jer je htio "mišićavog tatu" iz sedamdesetih.

- Bio je dovoljno velik da se osjeća poput sile, ne previše mišićav da se čini kao da broji kalorije, ali dovoljno strašan kako bi znao da je on bio u sobi - dodao je Riči.

Komentari

NA VRH