INTRIGE

Džeksonov tjelohranitelj otkrio intimne detalje koji bacaju sumnju na cijeli dokumentarac

Tvrdi da su tokom dugih vožnji njih dvojica razgovarala o ženama

Screenshot: YouTube

Avaz.ba

19.3.2019

Film "Leaving Neverland" stotine je hiljada ljudi natjerao na razmišljanje o tome je li pokojni kralj popa zaista bio pedofil ili nije. Sve je više poznatih i nepoznatih osoba koje brane pjevača i ne žele čuti za to da je bio pedofil koji je godinama zlostavljao dječake na svom imanju Neverland.

U obranu Majkla Džeksona (Michael Jackson) stao je i njegov nekadašnji tjelohranitelj Bil Vajtfild (Bill Whitfield), koji ga je čuvao dvije godine. Tvrdi da nikada nije primijetio ništa čudno u ponašanju kralja popa te da je ovaj zasigurno bio heteroseksualac budući da su njih dvojica često razgovarala o ženama.

TMZ piše da tjelohranitelj tvrdi da su tokom dugih vožnji njih dvojica razgovarala o ženama te da je Majkl govorio o tome kakve mu se žene najviše sviđaju. Navodno je Džekson jednom flertovao s djevojkom koju je sreo na ulici te od nje tražio broj telefona. Poznato mu je da se Džekson s curom vidio nekoliko puta. Novinari se pitaju je li to bio samo flert ili se dogodilo nešto više.

- Neću otkrivati detalje njegovog seksualnog života. Reći ću vam da se Džekson osamljivao sa ženama i to je dovoljno - kazao je bivši tjelohranitelj.

Pjevač je o ženama govorio i u intervjuu Martinu Baširu (Bashir) iz 2003. godine, koji mu je nepopravljivo uništio reputaciju. Tokom dokumentarca voditelj i Džekson išli su u šoping u Las Vegas, a Džekson mu je ispričao da voli poklanjati nakit svojoj prijateljici Elizabet Tejlor (Elizabeth Taylor) i curama koje mu se sviđaju.  


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.