TV NOVITETI

Tomislav Đurić i Antonija Avram urednički dvojac Dnevnika Nove BH

Njihova procjena izbora sadržaja koji će biti u službi gledalaca, analiza i predano istraživanje bit će ključne smjernice za razvoj Dnevnika, stoji u saopćenju televizije

E. B.
15.04.2019 12:29

Đurić i Avram: Voditelji Dnevnika

Foto: Promo

U posljednje vrijeme Nova BH televizija dosta radi na poboljšanju informativnog programa, a nova lica ove televizije su i Antonija Avram i Tomislav Đurić, urednički dvojac Dnevnika Nove BH.

- Nova BH televizija na pozicije urednika Dnevnika postavlja renomirane televizijske novinare i urednike Antoniju Avram i Tomislava Đurića, koji će svojim dugogodišnjim novinarskim kredibilnim radom, odgovorno i profesionalno, koordinirati i predvoditi ambiciozni tim, koji će dati poseban pečat novom Dnevniku Nove BH. 

Njihova procjena izbora sadržaja koji će biti u službi gledalaca, analiza i predano istraživanje bit će ključne smjernice za razvoj Dnevnika. Ovom odlukom najmlađa komercijalna televizija nastavlja trasiranje puta u kreiranju najjačeg informativnog programa koji će uskoro biti predstavljen gledaocima u Bosni i Hercegovini - stoji u saopćenju Nove BH. 

Komentari

NA VRH