PREMIJERE

Anđelina Đoli u "mokroj" haljini pobrala komplimente

Na crvenom tepihu s djecom. Agencije

Avaz.ba

1.10.2019

Premijera "Disneyjevog" filma "Gospodarica zla 2" održana je u Los Anđelesu, a najveće zvijezde crvenog tepiha bile su Anđelina Đoli (Angelina Jolie) i njena djeca.

Na premijeru nastavka hita iz 2014. godine Đoli je povela svoje petero djece Knoksa (Knox), Zaharu, Paksa (Pax), Vivijen (Vivienne) i Šilo (Shiloh), a jedini koji je izostao je najstariji sin, 18-godišnji Medoks (Maddox), koji je otišao na studij u Sjevernu Koreju.

Ponosna mama blistala je dok je sa svojom djecom pozirala na crvenom tepihu, odjevena u elegantnu svjetlucavu kreaciju modne kuće "Atelier Versace". Crna haljina lijepo pada uz tijelo, a posebno atraktivnom čine je efekt mokrog sjaja, drapirani dijelovi te srebreni broš u obliku škorpiona na predjelu struka.

Svakako je riječ o večernjoj toaleti, u kakvoj se žena osjeća divno, jer je savršen spoj glamura, elegancije i decentnosti. Riječ je, također, o kroju koji lijepo pristaje ženskim figurama i XXS i XXL veličine. Očaravajuću haljinu Đoli je upotpunila nakitom draguljarske kuće "Cartier".

U filmu "Gospodarica zla 2", gospodarica zla Đoli i njeno kumče, princeza Aurora (eli Fening - Ele Fanning) počinju propitkivati kompleknost porodičnih veza koje ih spajaju dok ih život šalje u različite smjerove uz nadolazeće svatove, neočekivane saveznike i nove mračne sile.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.