NETFLIX

Nova zvijezda u seriji "The Witcher"

Visoka ljestvica za dodavanje novih talenta

Savil: Očekuje nove kolege. Agencije

M. S. S. / Avaz.ba

22.2.2020

Netflix je objavio popis od nekoliko novih glumaca koji su se pridružili drugoj sezoni serije "The Witcher". Kada se Henri Savilov (Henry Cavill) Geralt od Rivije vrati u novim epizodama, dočekat će ga neka nova lica. Jedno od njih je i Kristofer Hivju, koji je publici poznat iz serije "Game of Thrones".

Hivju: Pridružuje se ekipi "The Witchera". Agencije

Hivju, koji je glumio Tormunda Džajantsbejna (Giantsbanea) u HBO-ovoj seriji, sada je službeno potvrđen da dolazi za "The Witcher" kao Nivelen – karizmatični muškarac iz aristokratske porodice koji je i domaćin prokletstva. Ova vijest došla je s početkom produkcije serije, a potvrđeno je da se sastoji od osam novih epizoda.

Osim Hivjua, drugoj sezoni serije će se pridružiti Jasen Atur (Yasen Atour) kao Koen, Agnes Bjorn kao Verina, Pol Bulion (Paul) kao Lambert i drugi. 

- Reakcija na prvu sezonu "The Witchera" postavila je visoku ljestvicu za dodavanje novih talenta za drugu sezonu - rekla je voditeljica serije Loren Šmit Hisrič (Lauren Schmidt Hissrich) i dodala:

- Sofi Holand (Sophie Holland) i njen kasting tim ponovo su pronašli najbolje ljude koji utjelovljuju ove likove. U rukama ovih izvršenih reditelja, uzbuđeni smo što ćemo vidjeti kako će ove nove priče zaživjeti.

Druga sezona serije očekuje se 2021. godine.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.