SVIJET

Ovo su trenutno najpopularnije serije

Jedini problem je šta izabrati

Ilustracija. Arhiv

E. H. / Avaz.ba

19.5.2020

Iako više nismo po cijele dane zatvoreni u kućama i stanovima, to nije promijenilo navike koje su postojale i prije pandemije.  

Naša vječna potraga za novim serijama se nastavlja, a streaming servisi su tu da odrade svoj dio posla. 

Jedini problem je šta izabrati. Ako želite biti u trendu, ovo su trenutno najpopularnije serije najpopularnijeg streaming servisa na svijetu pa bacite oko na ono za čime trenutno luduju pretplatnici Netflixa.

Dead To Me

Crna komedija o dvije udovice koje se, svaka na svoj način, nose s gubitkom muževa, a to produbljuje njihov odnos. No mnogo se toga mijenja jednom kada Jen doznaje za drugu stranu svog poginulog supruga i njegov tajni život.

Outer Banks

Pratimo skupinu tinejdžera i njihovu misiju da otkriju što se dogodilo s ocem vođe njihove grupe Johna B.-ja, a tijekom istrage otkrivaju i blago. Ukratko, malo teen serija, malo Gooniesi. 

Hollywood

Mini-serija proslavljenog Ryana Murphyja o skupini mladih glumaca koji se pokušavaju probiti i uspjeti tijekom zlatne ere Hollywooda. Serija se bavi dinamikom moći unutar industrije i stvarima koje se nisu previše promijenile do danas. 

Workin' Moms

Kanadski sitcom o zaposlenim mamama ušao je u četvrtu sezonu, a prošle godine preselio je na Netflix i s vremenom se pretvorio u hit. 

Ozark

Ozark je jedna od onih serija za koje vam svi govore "ovo moraš pogledati" i samo je pitanje vremena kada ćete popustiti i ući u svijet obitelji Byrde i njihove avanture s meksičkim kartelima, lokalnim kriminalcima i mafijom. 

Never Have I Ever

Serija o odrastanju 15-godišnje Indijke koja se pokušava snaći u američkoj srednjoj školi dok istovremeno žonglira s društvenim statusom, zdravstvenim problemima i smrću oca. 

Rust Valley Restorers

Ako volite oldtajmere i osobenjake, ovo je prava stvar za vas. Oni su pomaknuti i karizmatični, a posao kojim se bave je restauracija starih hrđavih automobila. 

Grey's Anatomy

Vjerovali ili ne, ova serija još uvijek traje i ne samo to, još uvijek je jedna od najgledanijih serija na Netflixu. Ako imate mjesece slobodnog vremena, vrijeme je da se upustite u 363 sata ove bolničke sapunice. 

The Last Kingdom

Otkad je preselila na Netflix, ova povijesna serija utemeljena na romanima Bernarda Cornwella doživjela je novi val popularnosti, a budući da se našla među najpopularnijim serijama godine, ovo im preseljenje itekako godi. 

Pup Academy

Ako imate klince ili vam baš jako treba bijeg od mračne svakodnevice, Disneyjev Pup Academy je prava stvar za vas. Priča o akademiji za štence i njihovoj misiji da obnove narušenu vezu između ljudi i pasa apsolutni je hit i Netflix će ga vjerojatno pretvoriti u globalnu senzaciju. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.