OSKAROVKE

Kejt Vinslet u novom filmu vodi ljubav s upola mlađom oskarovkom: Ponosna sam

Kejt je u intervjuu za "The Hollywood Reporter" otkrila kako je upravo ta scena jedna od najeksplicitnijih koje je snimila, ali da je veoma ponosna

Kejt Vinslet i Serš Ronan. IMDB

Avaz.ba

29.8.2020

Oskarovke Kejt Vinslet (Kate Winslet) (44) i Serš Ronan (Saoirse Ronan) (26) zajedno glume u novom filmu Ammonite, koji će uskoro doći u kina širom svijeta.


Ono što je kod ovog filma zanimljivo su eksplicitne scene, čiji su glavni akteri upravo ove dvije glumice. Kejt i Serš snimile su scenu seksa o kojoj posljednjih dana pišu svi svjetski mediji.

Kejt je u intervjuu za "The Hollywood Reporter" otkrila kako je upravo ta scena jedna od najeksplicitnijih koje je snimila, ali da je veoma ponosna.



- Ponosna sam što sam pokazala svoje golo tijelo u 40-ima. To nije tijelo kakvo sam imala nekada, rekla je.

Priznala je da je redatelj filma Francis Lee bio nervozan zbog njihova snimanja pa je odlučila preuzeti kontrolu.

- Osjećaj zasigurno nije bio poput onoga kad jedeš sendvič. Sajors i ja smo same osmišljavale scenu. Dogovorile smo se kako ćemo početi, kako ćemo se ljubiti, što ćemo s grudima, u kojim ćemo biti pozama. Označile smo ritam svake scene, otkrila je.

Iako je Sajors gotovo upola mlađa od nje, na pomisao dvojnice samo se nasmijala.

- Imati takvu priliku u 40-ima, biti svoj, nakon što ste rodili djecu... Shvaćate što želim reći? Žene zapravo nemaju hrabrost za takvo nešto inače, dodala je.

Kejt većina pamti po ulozi Rose u filmu Titanic, a u ovom filmu glumit će ulogu sakupljačice fosila Meri Ening (Mary Anning).

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.