ODAO IH GOVOR RIJELA

Stručnjaci otkrili u kakvom su stvarno odnosu Dženifer Eniston i Bred Pit

Naime, Bred i Dženifer su čitali Fast Times at Ridgemont High, a svima je za oko zapela situacija u kojoj Dženifer Bredu govori da je sladak i seksi.

Dženifer Eniston i Bred Pit. Screenshot

Avaz.ba

19.9.2020

Bivši supružnici Bred Pit (Brad Pitt) i Dženifer Aniston (Jennifer Aniston) našli su se u središtu pažnje nakon što su sudjelovali u zajedničkom projektu nakon 15 godina. 

Naime, Bred i Dženifer su čitali Fast Times at Ridgemont High, a svima je za oko zapela situacija u kojoj Dženifer Bredu govori da je sladak i seksi. Naravno, to je pisalo u scenariju, ali je bilo dovoljno da pokrene lavinu reakcija.

Stručnjakinja za govor tijela Judi James prokomentirala je ponašanje bivšeg para za vrijeme ove "neugodne" scene.

- Dok su se ostali glumci koji su sudjelovali u ovom projektu smijali i pomalo im je bilo neugodno, Brad se ponašao sa svojim izrazima lica poput nestašnog klinca. Jennifer je s druge strane davala dojam da se osjeća zbunjeno dok koketira s bivšim suprugom, kazala je James za Metro portal.

- U početku je izgledalo kao standardno koketiranje. Jen je uzela pramen vlastite kose i poigravala se s njim poput zaljubljene školarke dok se lagano ljuljala na stolici. Nakon toga je podigla visoko ruku i ispravila se pokazujući dozu samopouzdanja i moći. Potom ponovno gricka nokte što pokazuje da se ipak osjeća pomalo nesigurno. Jennifer je slala dosta zbunjujuće signale", dodala je Judi.

Kad se približila seksi scena, Brad se pojavljuje s komičnim piratskim šeširom na glavi, vjerojatno kako bi razbio napetost. Ponaša se poput malog djeteta što samo po sebi šalje poruku neodgovornosti prema Jennifer", kazala je. 

- Šešir ipak nestaje kad je scena krenula, a umjesto toga Brad spusti bradu i s ovčjim izrazom lica i nabranog čela izgleda kao da moli za pomoć. Dok se Brad migolji, Jenine se usne stanjuju, a oči sužavaju. Odmahuje glavom i čini se da njezin formalni pristup još više čini da Bradu bude neugodno. Kad se spomene poljubac, ​​on oblizuje usne kao da će se to stvarno dogoditi, dok Jennifer stisne usne i pokrije ih potpuno rukom, što znači da ona nije nimalo raspoložena za tu akciju", pojasnila je.

- No vjerojatno je najbolji govor tijela imala Džulija Roberts (Julia Roberts), koja cijelu stvar smatra urnebesnom i smije se svojim prepoznatljivim, širokim osmijehom", dodala je.

- Iako je na trenutke bilo neugodno i Jennifer i Bradu zbog scene koju su morali pročitati, bivši supružnici su očito u sjajnim odnosima, što se vidi kad se na početku pozdrave", zaključila je Džudi.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.