LAŽNI PROFIL

Rade Šerbedžija žrtva prevare na Facebooku

Glumac se često tokom karantina oglašavao na Facebook stranici gdje redovno, na radost mnogih, recituje, pjeva, glumi,...

A. M.

Rade Šerbedžija

Foto: Arhiv


Glumac Rade Šerbedžija žrtva je prevare na Facebooku, objavljeno je na njegovoj zvaničnoj stranici na ovoj društvenoj mreži.

- Dragi moji, izgleda da je neko napravio lažni profil koji jako sliči na moj i sa mojim imenom i fotografijama i obavještava ljude da su dobitnici nagradne igre ili traži novce. Naravno, to nema veze sa mnom. Ali ovih dana mi se vise prijatelja javilo da su navodno od mene dobili takve poruke. Tome će valjda brzo kraj jer sam prijavio problem, ali molim vas u medjuvremenu podijelite ovo moje upozorenje da netko možda ipak ne nasjedne prevarantima. A ja vam šaljem i video pozdrav iz Izmira - rekao je Šerbedžija.

Šerbedžija čiju stranicu na Facebooku prati više od 90.000 ljudi, nažalost, nije usamljen slučaj kada su prevare na društvenim mrežama u pitanju.

Čuveni glumac se često tokom karantina oglašavao na Facebook stranici gdje redovno, na radost mnogih, recituje, pjeva, glumi,...

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na