ČETVRTA SEZONA

"Crno-bijeli svijet": Sve je snimljeno u 100 dana

Prva epizoda četvrte sezone 14. decembra kreće kadrom iz 2020. godine.

Anica Dobra na snimanju. Instagram

L. S. R.

23.11.2020

Četvrta sezona serije "Crno-bijeli svijet" počinje se emitirati 14. decembra , na HTV-u . Smještena u osamdesete godine prošlog stoljeća, serija evocira neke od najpoznatijih događaja tog vremena,piše "Jutarnji list".

- Već u prvoj epizodi četvrte sezone pokazat ćemo s kim su i gdje su Žungul (Slavko Sobin), Una (Kaja Šišmanović), Jagoda (Anica Dobra), Jura (Sreten Mokrović), Ksenija (Jelena Miholjević), Dominik (Franjo Kuhar)... Mogu vam otkriti da ćemo u ovoj sezoni gledati kako se Žac (Karlo Maloča) sprema za služenje vojnog roka. Jesu li Kipo (Filip Riđički) i Marina (Sara Stanić) još zajedno? A, to ćete tek vidjeti - kaže Ivan Maloča iz Interfilma, koji nam otkriva da prva epizoda četvrte sezone kreće kadrom iz 2020. godine.


Scena iz serija. Arhiva

Scenaristi i redatelji ovog serijala su Goran Kulenović i Igor Mirković, a u novoj sezoni vidjet ćemo oko 200 glumaca i pratit ćemo život svih likova koji su se dosad pojavili. Neki od njih su u trenutku kad je serija počela bili srednjoškolci ili su tek završavali osnovnu školu.

- Oni koji su na početku bili mladi možda sada čekaju djecu, oni koji su bili djeca sada postaju mladi, neki od njih se zapošljavaju na Radiju 101, neki od njih su bili u vojsci. Jednostavno, prolaze kroz neke normalne životne situacije - rekao je za HRT Igor Mirković.

- Četvrta sezona snimljena je u 100 dana, a ekipa se sada nalazi u postprodukciji. Dok ćete vi gledati prve od ukupno dvanaest epizoda, mi ćemo montirati ostali materijal - ističe Maloča.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.