LUDE GODINE

Glavnog lika iz "Žikine dinastije" nikada ne biste prepoznali, gdje je danas i šta radi Boba

Od svih šamara tata Žikinih, najviše ge je zabolio onaj Rialde Kadrić, tačnije čuvene Marije

Marija i Boba iz kultne "Žikine dinastije". Agencije

L. K. P.

14.12.2020


Glumac Vladimir Petrović proslavio se ulogom Bobe, iz kultnih filmova "Žikina dinastija", međutim svoju glumačku karijeru je tu i završio.

Iako je cijela Jugoslavija tada odlično znala kako izgleda Vladimir Petrović, danas ga ljudi pamte samo kao Bobu i mnogi ga ne bi prepoznali da prođu pored njega, osim možda kada bi progovorio, jer mu je glas ostao isti.

Prvi serijal "Žikine dinastije", "Lude godine", jedva je snimljen, jer nije bilo para, međutim postigao je takvu slavu da se u kinima tražila karta viška, a Bobino sanduče bilo je puno pisama.


Vladimir Petrović proslavio se ulogom Bobe, iz kultnih filmova "Žikina dinastija". Agencije

-Toliko je pisama stizalo da ono što poštar nije mogao da stavi u sanduče ostavljao je u hodniku - rekao je Boba jednom prilikom za srbijanske medije i otkrio da ga je od svih šamara tata Žikinih, najviše zabolio onaj Rialde Kadrić, tačnije čuvene Marije.


-Od svih šamara tata Žike najviše me je bolio onaj Rialdin. Vježbali smo taj šamar pred snimanje, međutim u trenutku, kako je krenula kamera njena ruka je krenula drugom putanjom i stvarno mi je opalila šamar -  ispričao je on svojevremeno.


Vladimir je danas otac dvoje djece, sina Igora i kćerke Ane, kao i deda unuka Jere, a nedavno je proslavio svoj 65. rođendan.



Marija i Boba: Došlo doba da se ljubav proba. Agencije

Glumom se odavno ne bavi, ali sada ima svoju marketinšku agenciju i već godinama radi u ovoj oblasti.

Nedavno je potvrđeno i da se snima nastavak kultnog filma "Žikina dinastija", a ta vijest je obradovala sve, kao i Vladimira Petrovića!

"Luda godina" je nastavak, ali i takozvani reboot "Žikine dinastije", odnosno nastavit će priču jednog od likova koje smo vidjeli u originalu.

To će biti Nikola Kojo, koji će baš kao i u originalnom ostvarenju, igrati Žikinog unuka Mišu. On je sada otac dvojice dječaka, od kojih je jedan tinejdžer, na pragu "onih", ludih godina, a isto tako ćemo u "svojoj ulozi" Marije i Bobe ponovo vidjeti Rialdu Šebek i Vladimira Petrovića.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.