SUDBINE

Oskarovac obrijao glavu i dobio ljubimca nakon teške dijagnoze

Uprkos teškoj dijagnozi, Bridžis djeluje raspoloženo i pun optimizma

Džef Bridžis: Ne predaje se. Instagram

L. K. P.

15.12.2020


Glumac Džef Bridžis (Jeff Bridges, 71) objavio je prošlog mjeseca kako boluje od limfoma, te da je već započeo s liječenjem, čime je zabrinuo svoje mnogobrojne fanove. Oskarovac se u nekoliko navrata oglasio iz bolnice, porukama zahvale te ponekom rijetkom fotografijom, kako bi fanovima dao do znanja što se događa.

U posljednjem javljanju pohvalio se i s nekoliko novosti. Obrijao je glavu i dotada prepoznatljivu dužu kosu, nabavio psića, a u međuvremenu proslavio je i 71. rođendan. Uprkos teškoj dijagnozi, Bridžis djeluje raspoloženo i pun optimizma.


- Hvala vam svima što zovete, javljate mi se ovdje i šaljete mi poruke podrške. Lijepo je dobiti sve te silne lijepe želje i ljubav. Javljat ću vam i dalje svoje stanje - napisao je glumac nedavno na svom Twitter profilu.

Holivudska karijera glumačkog velikana proteže se kroz šest desetljeća, a glumio je u više od 70 filmova. Prije deset godina dobio je Oskara za najboljeg glavnog glumca u filmu "Crazy Heart", a prošle je godine dobio i nagradu za životno djelo.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.