HOLIVUDSKI ZAVODNIK

Žene zavodio kao tinejdžer, a sada u 53. pozira nag i opravdava titulu najzgodnijeg

Fotografirao se kako ispija kafu u svom dvorištu kao od majke rođen, a ključne dijelove tijela prekrio je strateškim položajem nogu

Džoš Brolin: U braku sa 20 godina mlađom. Agencije

L. K. P.

17.12.2020

Glumac Džoš (Josh) Brolin na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj potpuno nag ispija kafu u svom dvorištu. Proslavio se davne 1985. godine u popularnom dječjem klasiku "Goonies" kada mu je bilo samo 17 godina, a od tada je stekao status jednog od najzgodnijih frajera u Holivudu te ga drži do danas.

Holivudski šarmer fotografirao se kako ispija kafu u svom dvorištu kao od majke rođen, a ključne dijelove tijela prekrio je strateškim položajem nogu.

Fotografiju je snimila njegova 20 godina mlađa supruga Ketrin (Kathryn), s kojom trenutno čeka svoje četvrto dijete, odnosno drugo zajedničko.


Par je u braku od 2016. godine, upoznali su se kada je ona radila kao njegova asistentica, a zajedno već imaju i kćerku Vestlin (Westlyn). Njemu je to treći brak, a prije nje bio je oženjen s Alis Adair (Alice), s kojom ima danas 32-godišnjeg sina Trevora i 36-godišnju kćerku Eden, te s Djan Lejn (Diane Lane).


Džoš je sin još jednog poznatog holivudskog zavodnika Džejmsa Brolina (James) i glumice Dženi Kameron Agi (Jane Cameron Agee), koja je poginula u saobraćajnoj nesreći kada je Džošu bilo 27 godina.


Džoš je do sada glumio u više od 50 filmova, među kojima su brojni blokbasteri poput "Ljudi u crnom", "Nema zemlje za starce", "Osvetnici: Završna igra" i "Deadpool", a uprkos zavidnoj karijeri još nije osvojio nijednog Oskara.


No iako se ne može pohvaliti zlatnim kipićem, časopis "Glamour" već mu je drugu godinu zaredom dodijelio titulu najseksi muškarca na svijetu, koju je svojom golom fotografijom na Instagramu sigurno i odbranio.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.