NAJAVA

Novogodišnja „TV Extra“ u petak: Ludi provod uz veliko narodno veselje na Pinku BH, doček Nove sa Đurom na Novoj BH, koncert Severine i Brene na BHT 1...

Objavljujemo detaljan pregled novogodišnjih sadržaja te su za čitaoce izdvojeni najzanimljiviji programi, filmovi, muzičke emisije... Pripremljen je, također, i sadržaj najgledanijih sapunica za naše vjerne čitaoce

Piše: L. K. P.

24.12.2020

Naslovna strana TV Extre. Avaz

„TV Extra“, prilog „Dnevnog avaza“ koji izlazi petkom, sutra donosi najpregledniji i najpotpuniji program TV stanica u našoj zemlji, regionu i šire.

Objavljujemo detaljan pregled novogodišnjih sadržaja te su za čitaoce izdvojeni najzanimljiviji programi, filmovi, muzičke emisije... Pripremljen je, također, i sadržaj najgledanijih sapunica za naše vjerne čitaoce.

„Nova godina sa Đurom“ uz humor i muziku na Novoj BH. Muzičku čaroliju donosi Adrijana Bikić s muzičkim gostima, uživajte i u višesatnom novogodišnjem programu Grand produkcije.

Televizija Pink BH tradicionalno emituju bogat program u najluđoj noći. I ove godine milionska publika dočekat će Novu godinu uz punih šest sati programa jer će se u izvođenju najvećih hitova narodne i zabavne muzike smjenjivati veliki broj kako legendarnih tako i mladih, sve popularnijih pjevača.

Uvod za nezaboravan provod u najluđoj noći na BHT 1 je dječiji program  31. decembra u 17 sati i 30 minuta. Od 20 sati kreće novogodišnje izdanje emisije „Konačno petak sa Majom“,  specijal s Halidom Bešlićem, Marijom Šerifović i Markom Louisom. Bend MP BHRT-a izvodit će najbolje novogodišnje evergreene, a novogodišnje poruke će uputiti brojne balkanske zvijezde. Gledaoci će imati prilku da uživaju i u snimcima koncerata Severine, Lepe Brene i Zadravka Čolića.

I televizije Alfa, Face TV, Hayat i mnoge druge pripremile su bogat muzički sadržaj




Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.