SNAŽNA PORUKA

Glumac otkrio neugodnu posljedicu korone: Vakcinišite se, ne želite mlohavi p....

Otac četvero djece kaže kako je njemu najneugodniji bio bolesti bilo to što mu je virus onemogućio erekciju i lišio ga seksualnog nagona

L. Karahmet - Pujagić

Majkl Blekson

Foto: Instagram


Glumac i komičar poručio je ljudima da se vakcinišu protiv koronavirusa ako mogu. Tvrdi da je to bolje nego zaraziti se virusom, za kojega kaže kako mu je ostavio neočekivane posljedice, erektilnu disfunkciju.

Majkl Blekson (Michael Blackson, 48), glumac i komičar afričkih korijena, za TMZ otkrio je kako je prebolio koronavirus - i kaže kako nije bilo nimalo ugodno. Sad potiče ljude da se vakcinišu kako ne bi doživjeli njegovu sudbinu s "koronom i mlitavim pimpekom".

Opis: Majkl Blekson

Instagram

-To je jedan od simptoma o kojima ne čujete puno, ali ne želite ga iskusiti - rekao je, a priznao je i kako je doživio fekalnu inkontinenciju.

Otac četvero djece kaže kako je njemu najneugodniji bio bolesti bilo to što mu je virus onemogućio erekciju i lišio ga seksualnog nagona.

Inače, i istraživanje objavljeno prošli mjesec pokazalo je kako oboljeli od korone mogu imati dugoročnih problema s erekcijom.

NA VRH

Podijeli članak na